Spelend Leren: van binnen naar buiten. plezier, creativiteit, expressie!

Weet je het nog? Hoe heerlijk het was, om vrijuit te spelen? Ben jij leerkracht of docent muziek en mis je het spelen? Ben je teveel bezig met wat moet van buitenaf?

Je bent hier op precies de goede plek.

Hier leer je echt anders. Het begint bij jou. Jouw eigen spelen, genieten, expressie en creativiteit. Van binnen naar buiten. Het start met jouw plezier, jouw .. (vul maar In) in plaats dat we vanuit de eisen van buitenaf terug werken naar waar je begint. Laat je raken, dompel je onder, laat je uitnodigen te leren vanuit jouw eigen plezier. Jij eerst! Dat ben je vast niet gewend. Van daaruit steek je de kinderen aan, en daar waar plezier is, is het veilig. Een prachtig effect!

Zo steek je je kinderen vanzelf aan. Leren als spelen is de effectiefste manier die er is. 

Hier leer je dat binnenkort samen met een gedegen didactiek en pedagogiek opgedaan in twintig jaar les- en levenservaring. Onderbouwd en vanuit mijn eigen vuur.

Welkom!

In de volgende twee onderliggende pagina's  lees je wat het effect is van muziek maken op leren en vind je meer achtergrondinformatie over hoe dat effect tot stand komt en wat er tot nu toe bekend is over de werking van de hersenen, leren en muziek. Op dit moment ben ik gestart met het schrijven van een boek over dit onderwerp met als werktitel: The power of Music: effectief leren met plezier. Wil je meer weten? Neem contact met me op.