Over hetmuzieklab.com De onderwijsarachitect

Creativiteit is mijn eindeloze speeltuin. Die speeltuin wil ik graag delen en doorgeven in muziek en onderwijs. 

"Creëren is voor mij als ademen, ontdekte ik. Van jongs af aan is er muziek in mijn leven. Mijn moeder gaf die liefde door. Mensen raken en laten genieten van mijn muziek. Ik doe niets liever. In het creëren van mijn eigen muziek, komt alles samen."

 

Al vroeg raakte ik gefascineerd door leren en ontwikkelen. Met zo'n 20 jaar onderwijservaring is leren een vertrouwde plek geworden. Een plek voor ontmoeten.

In onderwijsontwerp als De onderwijsarchitect zit alle alle ervaring gebundeld. En zet ik mijn creatieve geest en analytisch brein van harte in. 

Ik ontdekte mijn creativiteit als kind al in muziek en teksten. Later merkte ik dat het een veel breder scala behelsde.

Heleen Gombert-eigenaar hetmuzieklab.com

 

Waarom

Heleen: "Het is in essentie simpel. Ik creëer omdat ik niet anders kan en wil. Voor creëren kom ik mijn bed uit. De speelse ideeën komen me vaak letterlijk aangewaaid, zie onder.

Creëren en muziek maken en alles wat met muziek te maken heeft is een inspiratiebron die nooit opdroogt. Het onbeschrijflijk genieten van muziek en creativiteit in onderwijs, wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Iedereen de magische, ongrijpbare kracht laten voelen. Iets meegeven van het intense geluk dat mij overspoelt als ik ondergedompeld ben in muziek."

 

Over Heleen Gombert

In 2004 zette ik mijn eerste stappen in onderwijsland en was meteen verkocht. 

Universitair opgeleid als psycholoog, rolde ik begin 2000 het onderwijs in als HBO-docent. Na mijn didactische bevoegdheid te halen, heb ik me in de jaren daarna geschoold in systemisch werken en Deep Democracy en oplossingsgericht management en coaching. In eerste instantie opgeleid als behandelend psycholoog in de psychiatrie, bleek dit niet de plek waar ik op mijn mijn plaats was.

Onderwijs ontwikkelen vond ik een van de leukste dingen om te doen.

Tijdens mijn studie psychologie was ik al gefascineerd door leren en ontwikkelen. 

 

 

Via de volgende knop vind je meer over Heleen als persoon. 

 

illustratie Naud van Geffen